İzmit Belediyesi, Alikahya Atatürk Mahallesi’nde belediyeye devri tamamlanan sosyal tesisi “Gülümse Kafe” olarak hizmete açmaya hazırlanıyor. Fatma Başkan’ın yerinde incelemelerde bulunduğu projede çalışmalar kısa sürede başlayacak.
İzmit Belediyesi, kentin farklı noktalarında sosyal yaşam alanlarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Alikahya Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve belediyeye devri tamamlanan sosyal tesis, İzmit Belediyesi tarafından yenilenerek “Gülümse Kafe” olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. İZTOP Park Evleri karşısında yer alan alanda incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz ve Cem Güler ile ilgili birim müdürleri eşlik etti. Bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Hürriyet, tesisin kısa süre içerisinde modern bir sosyal yaşam alanına dönüştürüleceğini ifade etti.
MODERN VE KONFORLU BİR SOSYAL YAŞAM ALANI
İzmit Belediyesinin kent genelinde vatandaşların yoğun ilgisini gören Gülümse Kafeleri, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmeye devam ederken, Alikahya’da hizmete açılacak yeni tesisin de aynı anlayışla faaliyet göstermesi hedefleniyor.
Vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği sosyal alanın, modern ve konforlu yapısıyla bölgenin önemli buluşma noktalarından biri olması planlanıyor. Yapılacak düzenlemelerle birlikte tesisin hem mahalle sakinlerine hem de çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlara hizmet vermesi amaçlanıyor.